About

10439390_10205612775531385_4839399560830127323_n

Hej og velkommen til min negleblog!/

Jeg er en pige på 25 år og jeg hedder Eva. Jeg er en glad, fjollet og barnlig pige. Til tider ville jeg ønske, at jeg stadig var 12 år.  12 var bare sådan en god alder!

Jeg er ikke sådan en person der fester eller går i byen, i stedet bruger jeg min fritid på at læse, se serier, lave negle, hygge med familien eller være på internettet og sociale medier. For nogle lyder det måske kedeligt, at jeg ikke fester, men det er bare slet ikke mig. Jeg nyder at tilbringe tiden med familie og venner, og at lave det jeg synes er sjovt.

Mine største interesser og hobbyer er at læse, se serier og neglelak. Det er ting jeg bruger lang tid og mange penge på! For mig er der inter bedre end at hygge med en god bog og en kop te, sidde og stene alle yndlingsserierne, eller blive helt opslugt af at lave et negledesign.
Jeg elsker at snakke om de ting der interesserer mig, og derfor har jeg lavet en masse blogs til diverse af mine interesser, så jeg kan komme ud med det jeg ellers ville brænde inde med.

Dette er min negleblog, hvor jeg viser billeder af neglak, negledesigns og andet sjovt neglerelateret!

Jeg håber, at I vil læse med!

32 Comments on “About

 1. Det her kommer til at lyde stalker agtigt, men der er faktisk meget ting jeg kan nikke genkendende til 😀 kan du anbefale nogle gode fantasybøger til en Harry Potter lover?

  • Jeg har lige opdaget denne blog, og også jeg kan nikke genkendende til meget af det du skriver.
   Christine, du har sikkert allerede fået svar på hvilke bøger du burde læse, men jeg kan i hvert fald anbefale Percy Jackson serien. Og så er der selvfølgelig Twilight serien også :p

 2. Har lige opdaget din blog i dag 😀 Og vil da klart lige smide dig på min liste på bloglovin 🙂 Må man spørge, om det er dine egne negle, eller om de er kunstige?? Smukke er de i hvert fald 🙂

  Knus Denise

 3. Okay, ved ikke lige om det passer så godt ind her. Men alligevel, det er noget jeg lige har gået og spekuleret over. Jeg vil rigtig gerne vide hvor du har købt dine XL-plates (bundlemonster)? Jeg har prøvet at lede din blog igennem, men kan ikke finde dem. Hvis det er på deres egen hjemmeside (bundlemonster.com) kan jeg ikke finde XL-pladerne.
  Håber du vil hjælpe. – Det ville jeg sætte stor pris på!

  • XL pladerne er ikke fra bundlemonster, da det er et andet mærke. Man kan købe dem på Chez-delaney.com, men jeg har købt mine på Magnonails.de fordi det er billigere 😀

 4. Hej Eva, sikke en flot blog og dine billeder + manicures er fantastiske!! Hvor har du købt dine Nfu oh-lakker henne? Eller kan du anbefale et sted? Jeg er på neglelakkøbestop, men med et par stykker af de fantastiske lakker, kan jeg få ro.. 🙂

 5. Heej, jeg ville bare lige høre hvilket kamera du bruger, da det ser virkelig godt ud! 🙂

 6. hi I just discovered your blog, I love it! I was wondering what camera do you own and if you have if you have any tips on taking pictures of nail art (: Thanks!

  • Thank you!

   My camera is a Canon Eos 550D. It’s an amazing camera!
   The tips I have for taking pictures is to take the pictures outside when it’s light. And try not to have too many things in the backgroung, to take focus away from the nails. Also, a good idea is to take pictures from different angles.

   Hope this hels 😀

 7. Hej du har en fantastisk blog!
  Jeg ville høre om du kunne lave et indlæg om hvordan du ligger din neglelak med hensyn til ikke at ramme dine neglebånd:)

 8. Hej!

  Har først set din blog i dag, synes virkelig du er god! 🙂

  Og hvor sjovt du har gået på Kastanievej, gik der sidste år :b Hvem var din kontaktgruppelærer, hvis man må spørge? 🙂

 9. hej
  jeg har lige opdaget din blog, jeg synes du er mega god til at læge negle lak på, bruger også selv meget tid på det ca 2-3 timer om dagen
  bruger du negle lak med nåle i enden eller en slags negle blyant eller noget andet

  • Hej!
   Tusind tak!
   Til mit nail art bruger jeg små pensler som jeg har købt fra Ebay, og så bruger jeg akrylmaling til at male med 🙂

 10. Hey Eva,

  Love your blog.

  I run LDNfashion.com and was wandering if we could use your Union Jack tutorial? Will credit you.

  Be great if you could email me on the address below.

  Many thanks,

  Ben

 11. spørgsmål…. er det ganske almindelig akryl maling du bruger til neglene også ?

 12. Hej Eva. Du er en FANTASTISK neglelakblogger og jeg kan genkende dine negle og dine streger når jeg suser rundt i negleverdenen. Jeg kan se at du allerede har besvaret spørgsmålet om hvor dine pensler er fra men kan jeg få et link til en/nogle af de pensler, du cirka bruger på ebay? Gerne som den du lige har lavet OL-design med. Jeg mangler nemlig en ny pensel 🙂

 13. Vil du ikke lave en video hvor du viser hvordan du lægger en fransk manicure og hvordan du undgår at ramme udenfor? Elsker forresten din blog, den er for fed!

 14. Hej Eva (; jeg syntes din blog er over nice (: jeg har været her inde næsten hver dag de sidste 2 måneder (: jeg elsker dine designs og da jeg selv elsker at ligge neglelak har du givet mig en fandens gode ideer (:
  XOXO Sabine (:

 15. Hej Eva. Faldt lige over din blog på fuck yeah nail art 😀 Dine negledesigns er rigtig fede! Jeg har også selv en negleblog: mettesarme.blogspot.com, du kan tjekke den ud hvis du får lyst 😉

 16. Hej Eva
  Jeg elsker din blog og jeg kigger hver dag om der er nogle nye indlæg elsker det du laver og har selv prøvet at efterligne mange af dine designs men det går aldrig så godt som jeg gerne vil. Jeg har et spørsmål hvordan fandt du på navnet til din blog. Jeg kunne nemlig også godt tænke mig en blog men er fuldstændig lost på hvad jeg kan kalde den.

  Line<3

 17. Du er simpelthen så dygtig. Bliver imponeret hver gang du poster et nyt indläg.
  Jeg har problemer med at mit overlak smudger min nail art /: Hvad bruger du for overlak?
  /Alexandra

 18. I just found your blog. I love your nails! You are very talented!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: