cnd chic shock collection

SPONSORERET INDLÆG//SPONSORED POST*

banner2

Cnd’s forårskollektion hedder Chic Shock og består af fire skønne pastellakker. Kollektionen er inspireret af den sydkoreanske k-pop kultur som er meget populær i øjeblikket.
Lakkerne kommer med CND’s nye og forbedrede børste og de har den skønneste cremede konsistens.

Jeg er vild med alt der hedder pastel, så da jeg så CND’s forårskollektion blev selvfølgelig ellevild. Jeg har pastellakker i forvejen, men jeg kan godt lide at disse ikke er super sarte pasteller, der er ligesom lidt mere farve i dem.(Her snakker jeg i forhold til de lakker jeg i forvejen har i min kollektion) Desuden er jeg bare VILD med at der er en lilla i kollektionen. Normalt synes jeg man ser pastelblå i sådanne kollektioner, så jeg er bare rigtig glad for, at det er en lilla.

Jeg har leget lidt med lakkerne og fået taget nogle fine swatch billeder til jer. Jeg har endda lavet nail art med lakkerne, et look til hver lak, og det er stort, da jeg normalt ikke laver nail art med neglelakker 😀
________________
CND’s spring collection is called Chic Shock and consists on four pastel polishes. The collection is inspired by the korean k-pop culture which is very popular at the moment.
The polishes come with CND’s new and improved brush and they have the loveliest creamy consistency.

I love everything pastel, so when I saw CND’s spring collection I was so excited. I do have pastel polishes already, but I really like that these are not super delicate pastels, they do have a little bit more color in them (here I’m talking in regards to polishes I already have in my collection). Besides, I am LOVING the fact that there is a purple in the collection. Normally I think you see pastel blue in collections like this so I’m just really happy to see a purple!

I have played around with the polishes and taken some pretty swatch pictures for you. I even made nail art, one look for each polish, and that is big since I don’t usually do nail art with polish 😀

Let’s see some swatches!

Jellied

2 coats. Jellied is a great pastel yellow. Yellow polish can be tricky, but this one has a really nice consistency. 

Taffy

2 coats. Taffy is a funny blue-ish green polish. It's like a blue mint color. Quite a unique color to put in a pastel collection, and I really like that.

Gummi

2 coats. Ah Gummi. This might be my favorite. I just reeeally like the color of it and I think it's super flattering on the nails!

Candied

2 coats. Candied is a pretty straight up pastel pink. Nothing to special here, but oh again such a nice consistency!

 

Jeg håber, at I kunne lide dette swatch indlæg. Jeg ved godt at swatches kan være lidt kedelige, så jeg har prøver at gøre det lidt sjovere og synes resultatet blev rigtig godt!
__________
I hope you liked this swatch post. I know swatches can be a bit boring sometimes so I tried to make it a bit more fun and I think the result is really good!

 

 

*Jeg har modtaget disse neglelakker gratis, men modtager ellers ingen betaling for at lave dette indlæg
– I have recieved these polishes for free, but I won’t receive further payment to do this post.

Reklamer

NOTD – Sun and stars

Det var egentlig meningen, at denne mani skulle være anderledes, og jeg satte mig egentlig bare ned for at lave en skitse på mine negle for at se hvordan det ville fungere, men så endte det op med at blive en hel mani alligevel. Jeg laver den nok som jeg havde tænkt på et andet tidspunkt, så der kommer nok en mani der ligner denne hvis jeg beslutter mig for at lave den 😀

________________
This mani was actually suppposed to be different and I actually just sat down to do a little trial to see how it would look but it ended up becoming a full mani anyway. I am probably going to do what I had in mind at some point so there will come a mani that looks like this if I decide to make it 😀

IMG_63643aIMG_6402

Wondrous Wizardry #1 – Harry Potter symbols

SPONSORERET INDLÆG//SPONSORED POST*

____________________________

Jeg har tænkt mig at starte en ny serie af nail art. Jeg har før lavet sådanne serier hvor jeg har fulgt et bestemt tema.
Denne gang bliver det en lidt større serie af nail art manicurer, jeg har nemlig tænkt mig, at lave en Harry Potter inspireret mani en gang om måneden. Jeg glæder mig super meget til at få lavet en masse fint HP nail art!

Min første mani er super simpel men jeg er blevet helt vild med den! Jeg har lavet nogle forskellige nemt identificerbare symboler fra Harry Potter.
Min base er forresten CND Unlocked.

_____________________
I am starting a new series of nail art. I have done this kind of nail art series before where I do nail art inspired by a certain theme.
This time it’s going to be a bit of a bigger series of nail art manicures as I am going to be doing one Harry Potter inspired mani once every month. I am very excited to do a lot of pretty HP nail art!

My first mani is super simple but I just love it! I made some different easily identifiable symbols from Harry Potter.
By the way my base is CND Unlocked

2

IMG_6013

 

 

*Jeg har modtaget denne neglelak gratis, men modtager ellers ingen betaling for at lave dette indlæg
– I have recieved this polish for free, but I won’t receive further payment to do this post.

NOtd – tinkerbell

SPONSORERET INDLÆG//SPONSORED POST*
____________________________

Jeg har haft denne mani på så længe nu, men jeg har ikke fået taget ordentlige billeder før nu!
Disse billeder er taget under min nye lampe og jeg skal helt klart lige lære at tage billeder under den. Jeg er helt klart stadig mest til naturligt lys, men det er ikke ligefrem meget sol der er her om vinteren!

Jeg blev rigtig tilfreds med disse negle. Klokkeblomst blev bare så fin synes jeg 🙂
_____________________
I’ve had this mani on for so long now, but I haven’t been able to take good pics of it until now!
These pictures are taken under my new lamp and I definitely have to leard how to take pics under it. I still love natural lightlig better, but it is not much sun we have here in the winter time!

I am very happy with these nails. Tinkerbell turned out so pretty I think 🙂

IMG_54232IMG_5488

 

*Jeg har modtaget denne neglelak gratis, men modtager ellers ingen betaling for at lave dette indlæg
– I have recieved this polish for free, but I won’t receive further payment to do this post.

NOTD – *Bye 2017, hello 2018!*

*HAPPY NEW YEAR! SEE YOU IN 2018*
_______________________

IMG_4720IMG_4726IMG_4733

NOTD – A not very christmassy fair isle mani! (sarcasm)

Jeg har ville lave dette design SÅ længe men der har bare ikke været tid! Jeg har ellers haft basen klar i over en uge. Men nu tænkte jeg at jeg lige ville nå det inden jeg skulle igang med et nytårsdesign!
Jeg ved godt, at det ikke er jul længere, men disse var planlagt til juleaften og jeg ville bare lave dem! 😀
Jeg synes det er blevet så fint, selvom et par af prikkerne forsvandt da der kom top coat på 😀
______________________
I have wanted to do this design for SO ong but there just hasn’t been time! I have evee had the base ready for over a week. But now I thought I could just do it before I have to start some new years nails!
I know it’s not christmas anymore but these were intended for christmas eve and I just wanted to make them! 😀
I think it turned out so pretty, even though some of the dots vanised when I put top coat on 😀

1IMG_4599

IMG_4610

NOTD – Holly jolly christmas

Jeg har for nylig fået den fineste lak fra Funlacqers julekollektion, og det er den mest perfekte julelak! Jeg tog den på med det samme! Det er den smukkeste grønne glitterlak! Ovenpå den har jeg lavet lidt kristorn og jeg synes et blev ret fint 🙂
Lakken hedder forresten Magical!
_______________
I recently got the prettiest polish from Funlacquers christmas collection and it is the most perfect christmas polish. I put it on just when I got it! It is the most beafutful green glitter polish! On top I  painted som holly and I think it turned out quite pretty.
The polish is called Magical btw!

 

IMG_4255

NOTD – Happy birthday deer

Det er en af mine veninders fødselsdag idag, og jeg fik denne ide om at lave dette nail art, men jeg havde ikke så meget tid til at lave det, så dette er en 30 minutters mani, og jeg synes faktisk, at den blev super fin! Jeg har slet ikke rettet nogle linjer jeg har malet, hvilket jeg normalt plejer, for jeg havde ikke tid. Og når man tænker på det synes jeg faktisk det er ret godt gået. Hjorten ser lidt skør ud men sådan er det.

Forresten er det en hjort og en due fordi det er inspireret af vores efternavne 😀
_______________
Today is my friends birthday and I had this idea to do this nail art, but I didn’t have a lot of time to do it, so this is a 30 min mani and I actually think it turned out quite good! I didn’t fix any lines like I usually do, because I didn’t have time. And when you think about that, I think it’s pretty well done. The deer looks a bit weird but it’s allright.

By the way, it’s a deer and a dove because it’s inspired by out last names 😀

IMG_3969

NOTD – Blue Fair Isle

SPONSORERET INDLÆG//SPONSORED POST*
______________________________________________

Det er tid til årets første fair isle design! Vinter/jul er min yndlingstid til nail art og fair isle er mit yndlings motiv at lave!
Jeg håber på at få lavet en del fair isle design her i vintermånederne!
Jeg har startet med denne blå mani med et par fair isle snefnug og rensdyr. Jeg ville gerne have at de blå detaljer skulle være diskrete, men jeg må indrømme, at jeg ikke tænkt at de skulle være SÅ diskrete! man kan næsten ikke se dem. Men jeg er stadig helt vid med dette design!

Min base er CND Winter Nights, som er en af mine nye yndlingslakker. I ved måske, at blå er min yndlings lakfarve, og dennw er er bare perfekt!
______________________

It is time for the years first fair isle design! Vinter/christmas is my favorite time for nail art and fair isle is my favorite design to do!
I hope that I will get to do quite a few fair isle manis in these winter months!
I started with this blue fair isle with a couple of fair isle snow flakes and some reindeer. I wanted the blue details to be subtle but I must admit they turned out TOO subtle! You almost cant see them. But I still love this so much!

My base is CND Winter Nights which is one of my new favorite polishes. You might know that blue is my favorite polish color and this one is just perfect!

1a2

 

*Jeg har modtaget denne neglelak gratis, men modtager ellers ingen betaling for at lave dette indlæg
– I have recieved this polish for free, but I won’t receive further payment to do this post.

 

Christmas cookie mani swap! – Cookie recipes+Nail art! <3

I have been so excited about todays post, and I’m so happy that I can finally share this!
A while ago Sarah, 25sweetpeas asked if I wanted to join in on a fun christmas cookie mani swap. Basically you would have to make some cookies and a recipe and make a mani inspired by the cookies, and all of the recipes an manis would be put together as a downloadable file.
Obviously I said yes! It’s cookies and manis… and christmas! Doesn’t get much better than that!

I instantly knew that I wanted to make Klejner, because it is something me and my dad make every year, and I thought it might be a little bit different. My accompanying mani is inspired by a little figurine we have with a little elf holding a klejne. On my other nails I painted some klejner and some spruce and the white is supposed to look like powdered sugar.

Not super happy with the mani, but I do like how the painting of the klejner turned out!

Oh, and by the way, we are posting this today because it is NATIONAL COOKIE DAY. How perfect is that!?

7

This slideshow requires JavaScript.


We are 8 people who came together to swap cookies and manis, and the result is so much fun!
Click here too view the magazine Sarah put together which features all the cookie recipes and nail art! It’s so awesome! Billedresultat for heart eye emoji

Download Here

 

This has been such a fun thing to be a part of, and Sarah made this magazine look amazing. It totally looks like a real magazine! I have already printed it out so I can have it as a little holiday recipe book 🙂