Gel extensions with tips on my right hand

Det her er et lidt anderledes indlæg. Igår lavede jeg lige gelenegle med tipper på min højre hånd, for alle neglene var simpelthen så grimme, og det gele jeg tidligere havde haft på var skallet af. Så jeg besluttede mig for at lave nogle nye, og siden resultatet blev så fint, tænkte jeg, at jeg lige ville dele et billede af det. Jeg tager ellers sjældent billeder af min højre hånd, for den er aldrig pæn. Men den er nu flottere end den har været i lang tid… hvis den da overhoved har været så flot før.

Jeg er jo stadig meget ny i gele, men når man tænker på det og at dette er lavet med min venstre hånd, så er jeg super tilfreds.
Jeg brugte desuden den pink gele som jeg fik til mit Brisa kursus, og det var første gang jeg brugte den, og jeg synes den er super fin!

De kunne nok være filet bedre i formen og i geleen, men jeg øver stadig 🙂

____________

This is a bit of a different post. Yesterday I did some gel nails with tips on my right hang because my nails were so ugly and the old gel i had on hand chipped off. So I decided to put some new on and since the result turned out o good I wanted to post some pictures of it. I rarely post pictures of my right hand because it’s nevr pretty. But it’s prettier now that it has been in a long time… if it has even ever been this pretty.

I am still new in gel nails, but having that in mind, and that these are made with my left hand, I’m really happy with these.
I used the pink gel that I got in my Brisa gel nail course, and it was the first time I used it and I think it looks really pretty!

It could probably have been better in the shape and I could have filed the gel a bit better, but I’m still practicing 🙂

12

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: