NOTD – Half moon magic

Jeg ved der er gået lang tid siden jeg sidst har postet nail art, men nu er jeg tilbage!
Mine negle har det lidt skidt i øjeblikket, men selvom de er korte og ret svage, så ville jeg ikke lade det stoppe mig fra at lave nail art.
Jeg så dette design for mig efter jeg havde lagt Chanel Magic som base. Det kom bare til mig, og jeg synes bare det blev så fint så fint! Jeg har brugt metallisk akrylmaling som jeg bare synes ser super flot ud (jeg elsker den kobberfarvede!)

Jeg har været lidt idé forladt med hensyn til designs, men jeg har lige fået nogle idéer som jeg glæder mig til at lave, så forhåbentlig kommer der godt gang i bloggen og neglelavningen igen.
_______________
I know it’s been a while since I last posted some nail art but now I’m back!
My nails are really fragile at the moment, but even though they are short and fragile, I didn’t want that to stop me from doing nail art.
I saw this design in my head after laying down Chanel Magic as a base. It just kind of came to me and I think it turned out so so pretty! I used some metallic acrylic paint that I just think look so good (i love the cobber one!)

I have been a little lost for idea, but I just got some ideas again that I’m excited to do, so hopefully the blog and nail painting will start up real good again.

1524386

 

2 Comments on “NOTD – Half moon magic

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: