NOTD – Balmain Pearl Dress (+Vintage rose tutorial)

I øjeblikket er der en negle-challenge på Instagram kaldet Nail art fashion week. Jeg har ikke kunne deltage pga. eksamen, men nu hvor jeg havde lidt tid, ville jeg alligevel gerne lave en mani til et af temaerne, nemlig “favorite fashion designer” Jeg følger ikke med i de store mærker, så har ikke rigtig tjek på sådan noget, men jeg er ret vild med Balmain, og fandt denne kjole (som Kim K engang har haft på) som jeg synes er super fed!
Jeg er egentlig tilfreds med denne mani, jeg synes bare ikke den fotograferer pænt.. :/ Men nu viser jeg den alligevel, for jeg har brugt virkelig lang tid på at sætte de dér små beads på.
Jeg er i hvert fald super glad for hvordan roserne blev, især på min tommelfinger. Jeg har også lavet en tutorial på roserne 🙂
_____________
At the moment there is this nail art challenge on Instagram called Nail art fashion week. I haven’t been able to participate because of my exam, but now that I had some time I wanted to do a mani for one of the themes “Favorite fashion designer” I don’t follow big fashion brands so I don’t really know much about stuff like that, but I do really like Balmain and I found this dress (that Kim K) wore once and I thought it was really cool!
I do like the mani, I just don’t think it photographs swell :/ But I’m shpwing it anyways because it took me so long to place all those tiny beads on my nails.
I am really happy with my roses, especially on the thumb. I also did a tutorial on how I did the roses 🙂

balmain

4 Comments on “NOTD – Balmain Pearl Dress (+Vintage rose tutorial)

  1. This really is stunning! The bead placement must have taken you forever, but looks so effective. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: