Fall glitter tips

Som nogle af Jer måske ved, så har jeg fået ny negleform. Mine negle var i dårlig stand, én knækkede og én var på vej til det. Så i stedet for at klippe dem helt ned (for det kunne jeg ikke nænne) så har jeg lavet ovale/mandel negle. Jeg glæder mig til at de bliver lidt længere så jeg kan forme dem lidt bedre. Faktisk synes jeg de er fine nok i virkeligheden, de er bare ikke særlig kønne på billeder.

Anyway, efter jeg havde formet dem havde jeg lyst til at lave nogle fine lyse negle. Jeg valgte at bruge IsaDora Sweet som base og så prøve den nye Nilens Jord Cobber Glitter 656. Jeg synes det er en vildt flot glitter. Jeg er meget overrasket over den, for jeg synes ikke den er “wow” i flasken. Men jeg synes virkelig det er en fed farve på neglene. Og den skinner sådan. Love it!
______________
As some of you might know, I reshaped my nails. My nails were in a bad state, one broke and another one was on the way. So instead of filing them all down to nubbins (‘Cause I couldn’t bear to do that) I made oval/almond nails. I’m looking forward to them getting a bit longer so I can shape them a bit better. I actually think the shape is fine in real life, but it’s not just very pretty on pictures.

Anyway, after reshaping them, I wanted to make som light pretty nails. I decided to use IsaDora Sweet as a base, and try out the new Nilens Jord Cobber Glitter 656. I think it’s a really pretty glitter. I’m very surprised, cause I don’t think it’s “wow” in the bottle. But I think it’s an awesome color on the nails. And so shiny. Love it!

1

2

Nilens Jord polish recieved for review

2 Comments on “Fall glitter tips

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: