31DC2014 – #3 Yellow

Yellow! En af mine yndlingsfarver. Sådan en glad farve. Jeg tænkte straks, at jeg ville lave Pikachu negle. For han er gul… og så synes jeg også han fortjente at blive lavet siden han ikke blev lavet på min Pokémon mani.
Denne mani har været igennem en del, i hvert fald Pikachu neglen. Den blev oprindeligt lavet på en hvid negl, men med den sorte outline rundt om Pikachu, så det bare mærkeligt ud til den gule gradient jeg havde lavet på resten af neglene. Så besluttede jeg mig for at lave baggrunden lyseblå med noget neglelak. Det så også mærkeligt ud, og jeg var stadig ikke tilfreds, selvom jeg egentlig synes jeg var færdig. Det blev sådan i en dag, og så lavede jeg det helt om, så baggrunden blev gradient som de andre negle, og så tilføjede jeg en hvid outline udenom den sorte, da det passede til de hvide lyn jeg havde lavet på de andre negle.
For at få den sorte outline til at passe ind, lavede jeg også nogle forskellige former på gradient neglene, som jeg synes var ret Pokémon agtige.
Og jeg blev faktisk rigtig glad for denne mani. Jeg har tilføjet et førbillede, som bare er fail. Synes denne mani endte med at blive rigtig god!
___________________
Yellow! One of my favorite colors. It’s such a happy color. I immediately thought I wanted to do Pikachu nails. ‘Cause he’s yellow… and I also thought he deserved a mani, since I didn’t make him on my Pokémon mani.
This mani has been through a lot, the Pikachu nail at least. It was first made on a white base, but the black outline on pikachu looked weird with the yellow gradient I had made on the rest of the nails. So I decided to make a blue background with nail polish. That looked weird too, and I still wasnt happy with it, even though I actually thought I was done. I kept it like that for a day, but then I completely remade it (the backround, not the pikachu) I made the yellow gradient and added a white outline beside the black, because that looked good with the white lightening I made on the gradient nails.
To make the blackoutline fit in, I made some different black shapes on the gradient nails, that I think look pretty Pokémon-y.
I actually became pretty happy with this mani! I added a before picture, which is just fail. I think this mani ended up really good!

2

3

1

7 Comments on “31DC2014 – #3 Yellow

  1. I just found out your blog. it’s amazing !
    You have the most beautiful nail-art designs i have ever seen and i’ve seen a lot!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: