NOTD – Pattern from “The art of Frozen” (Inspired by)

Forleden fik jeg den skønneste bog, nemlig bogen The art of Frozen. Det skal ikke være en hemmelighed, at Frozen klart er en af mine yndlings Disney film. Jeg synes den er helt igennem fantastisk, og selvfølgelig skulle jeg have et eller andet Frozen merchandise. Min mor og jeg besluttede os for at købe The art of Frozen, som er en helt fantastisk bog med billeder af storyboards, sketcher, idéer til karakterer, landskaber og en masse god tekst. Jeg er helt vild med bogen. Den er super smuk og spændende at læse.
Det viser sig også, at der er en masse gode idéer til nail art, så selvfølgelig gik jeg straks igang.

Dette er inspireret af et mønster der var et billede af i bogen. Om mønstret faktisk er brugt i Frozen, eller om det bare var en idé, ved jeg ikke. Men jeg synes det var super flot.
I bogen var mønstret lysegrønt på en olivengrøn base. Jeg havde i forvejen China Glaze Budding Romance på, før jeg overhoved havde set mønstret, men det passede perfekt i farven, så det var jo oplagt, at det var det jeg skulle lave.
Jeg har dog valgt at lave mønstret i hvidt, da jeg ikke kunne blande en flot grøn farve. Og jeg synes faktisk, at det hvide ser super flot ud!

Jeg er fuldt ud tilfreds! 😀
________________
The other day I got the most wonderful book. I got The art of Frozen. It’s no secret, that Frozen for sure is one of my favorite Disney movies. I think it’s completely amazing, and of course I had to have some Frozen merchandise. My mom and me decided to buy The art of Frozen, which is such an amazing book filled with pictures of storyboards, sketches, ideas for characters and landscapes, and there’s also some great text. It’s super beautiful and a great read.

It turned out, there’s also a lot of good ideas for nail art, so of course I went straight to work.

This nail art is inspired by a pattern from the book. If the pattern is actually used in Frozen, or if it’s just an idea, I don’t know. But I thought it was super pretty.

In the book, the pattern was light green on a olive colored base. I was actually already wearing China Glaze Budding Romance, before I even saw the pattern, but it was a perfect match for the color in the book, so it was obvious that I had to make that.
I did make the pattern in white, cause I couldn’t mix a pretty green color. But I actually think the white looks really pretty.

I’m really really satisfied with the result! 😀

1

3

2

Reklamer

7 Comments on “NOTD – Pattern from “The art of Frozen” (Inspired by)

  1. Virkelig smukt! Og jeg er også helt vild med Frozen! Sidder lige og lytter til soundtracket, og jeg ææææælsker det!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: