Neglelaksamling og opbevaring (Stash and Storage)

(Remember you can translate this blog using google. It works quite well. Just note, it translates the brand Nailstation to nail Presentation. It also translates expensive to animal…:O There’s some other weird things there but it should be understandable)

Hej alle, og glædeligt nytår. Så er det år 2014. Tænk engang.

Jeg vil starte året ud med at vise min neglelakssamling, og hvordan jeg opbevarer mine neglelakker. Det er blevet efterspurgt nogle gange, så jeg tænkte, at det var på tide at få det gjort. Jeg har netop ryddet lidt op i mine skuffer idag, og skiller mig af med nogle gamle lakker, så nu er mine skuffer fine og jeg er klar til at vise dem frem til Jer.
Jeg undskylder for de måske ikke vildt gode billeder. der er ikke det bedste lys på mit værelse, men jeg har prøvet. Og man kan da se hvad der er på billederne.

Det første billede jeg vil vise er af min nail polish rack. Jeg har vist den på bloggen før, men her er den igen. Den er lavet af min far og jeg, og jeg elsker den. Jeg kan allerbedst lide, når jeg kan have mine lakker stående fremme, og denne viser dem frem på den perfekte måde.
Her har jeg, som man forhåbentlig kan se, prøvet at sætte dem i farveorden. Min nail polish rack indeholder nogle af de mærker jeg har flest af, og samtidig er disse også nogle af mine yndlingsmærker, så det er perfekt, at det er dem der står her.
Øverst har jeg mine IsaDora, så er der China Glaze, top coats og base coats (som jeg egentlig gerne ville have et andet sted, men de er så nemt tilgængelige når de står her) , OPI, Nailstation og Essie.

IMG_3684

Det er efterhånden noget tid siden der ikke længere var plads til mine neglelakker i min nail polish rack. Så jeg opbevarer faktisk mine lakker tre steder, på min nail polish rack, på mine acrylic nail polsih racks og mine skuffer.
Dette er mine to akryl hylder som jeg har fra ebay. Det var hvad jeg havde at gøre godt med, før jeg fik lavet min nail polish rack. Disse to er super handy, og de viser også mine lakker fint frem. Den første er mine dyre/specielle lakker, som jeg synes skulle have en hylde for sig selv. Så det er mine elskede Chanel’er, YSL, Lynnderella, Deborah Lippmann, Ciaté, Nilens Jord, Emily De Molly, Illamasqua, Ozotic, en enkelt Estee Lauder, en enkelt Butter London og en enkelt Cirque.

IMG_3692

Den næste hylde er mere “random”. Her har jeg mine Linda Johansen, Models own, Sally Hansen, Color Club, Dance Legend, A England, Lush Lacquer (som nu hedder Polish me silly), En enkelt Lilypad Lacquer og nogle IsaDora magnetic, fordi der ikke var plads til dem på min nail polish rack.

IMG_3696

Jeg har også tre skuffer dedikeret til min neglehobby. To af dem er fyldt med neglelak, den anden er ting til nail art.
De anden neglelakskuffe ser måske lidt rodet ud, men jeg kan godt finde rundt i den. Første skuffe indeholder mine FNUG lakker, mine The New Black sæt og mine store sorte oh hvide Ozotic lakker. Bagerst er der nogle fod-ting, swatchjul (som er brugt) og OPI Avojuice.

IMG_3672

Denne skuffe er bare alle mulige lakker. Den lille lyserøde beholder indeholder mine Mavala og mine Wet n’ wild lakker. Ellers er der bare lidt forskelligt 🙂

IMG_3675

Den sidste skuffe er som sagt mine nail art ting. her opbevarer jeg alt mit akrylmaling, rhinsten, flocking powder, striping tape, caviar perler, glitter, fjer og sådanne ting. Den anden beholder der har låg på indeholder stampinggrej. Det var ikke meningen, at låget skulle være på, men glemte at tage det af før jeg tog billedet. Men i den ligger min XL stamper, mine små bundle monster stamping plader (som jeg ikke rigtig bruger) og mine skrabere som bare er gamle dankort og sygesikringskort.

IMG_3670

Jeg vil slutte af med at fortælle lidt om mine yndlingsmærker. Der var én der spurgte på et tidspunkt, så jeg tænkte, at jeg lige ville fortælle lidt.
Først og fremmest vil jeg lige runde base coats og top coats, da det er vigtige skridt i den perfekte mani. Jeg bruger altid Herõme nail hardener i ekstra stærk som base. Den er super god og mine negle bliver aldrig misfarvede af den. Af top coat har jeg tre jeg bruger; Seche Vite, Poshe og HK Girl top coat. De er alle super hurtigtørrende, men faktisk synes jeg, at de alle “krymper” en manicurer. Altså at lakken bliver trukket en smule fra siderne. Den bedste er efter min mening HK Girl top coat, som også er perfekt til at komme over nail art!
Det er svært for mig at nævne yndlingsmærker, for jeg har yndlingsmærker inde for forskellige ting. Feks. er min yndlingsmærke når det kommer til lakkens børste IsaDora. De har den bedre lille korte bredde børste, som passer perfekt til mine brede negle. Min yndlings flaske er OPI. Jeg synes de er super flotte. Mit yndlingsmærke i forhold til kollektioner og farver er nok China Glaze. Jeg synes altid de kommer ud med spændende kollektioner med flotte farver. Og så elsker jeg Chanel, fordi jeg synes de er super elegante i både flasken og farverne.
Jeg kan ikke rigtig sige noget om konsistensen på de forskellige mærkers lakker, for jeg synes det varierer meget.

14 Comments on “Neglelaksamling og opbevaring (Stash and Storage)

 1. Hold da op!!!! er en smule misundelig over den samling 🙂

 2. Fedt indlæg 🙂
  Må lige se om jeg kan lokke min kæreste med på at få sådan en reol der 😉

 3. It’s great to see how you store your nail polishes, you and your dad did a great job with that rack. I like to see small insights in the stacks and working spaces of my favorite nail artists. Happy new year, Eva!

 4. Hej Eva!
  Først og fremmest vil jeg sige et stort tak for den store inspiration, du giver både mig og andre nail art elskere! Det er virkelig facinerende at se hvor langt du er kommet!
  Jeg har lige et spørgsmål til nail art. Hvad syntes du der er bedst at bruge, akrylmaling eller almindeligt neglelak. Jeg har aldrig prøvet at gøre det med akrylmaling, så jeg ved slet ikke hvilken forskel det gør? Håber du kan besvare mit spørgsmål, og endnu engang tak!
  Med venlig hilsen Sanne

 5. Wow, for en flot samling. Jeg er ret misundelig på væg-racket, som du har lavet sammen med din far. Det ser godt ud og er superoverskueligt. Hvor mange lakker har du i alt? Og hvor køber du HK Girl topcoaten? Jeg er på udkig efter en ordentlig topcoat, som hverken trækker i mønstret man har lavet eller krymper, og er temmelig skuffet over Seche. Vil du sælge dine BM plader? Jeg er nemlig vild med stamping mønstre. Rigtig godt nytår til dig, og tak for en supersmuk negleblog. Jeg vil ikke sige at jeg bli’r inspireret af den, for jeg vil ALDRIG nogensinde kunne lave noget som er bare i nærheden af det du præsterer. Du er den bedste nail artist jeg har set. 🙂

 6. Hvordan har du helt præcist lavet din rack, og især, hvordan har du fæstnet hylderne? Min kæreste har nemlig lovet at lave en til mig, så er lidt på udkig efter gode løsninger 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: