Emily De Molly – Land of Confusion

Dette er et planlagt indlæg. Jeg er på ferie i denne uge, så hvis jeg ikke svarer på kommentarer er det derfor. Jeg synes ikke bloggen skulle stå stille mens jeg er på ferie, så jeg har planlagt lidt indlæg til Jer, som I kan hygge jer med at læse og se mens jeg hygger mig på stranden i Cypern 😀

I min sidste pakke fra Wenche fik jeg to Emily De Molly lakker (udover de tre jeg selv havde købt). Emily De Molly har længe været et mærke jeg har ville prøve, fordi hendes lakker bare er super flotte. Wenche sendte bla. denne grønne holo jeg vil vise idag, som har det fine navn ”Land of Confusion”.
Det er en super flot, super holografisk grøn lak. Jeg er vild med den! Den skulle have tre lag (og der var den stadig en smule gennemsigtig. Man kunne jo lægge den over en grøn lak for ikke at bruge så mange lag), men konsistensen var rigtig skøn!
Lakken er også super fin i skyggen, og det kan jeg godt lide. Det var faktisk utrolig svært at få sol-billeder af denne lak, for dagen jeg tog billederne, kom der hele tiden skyer for solen. Men så fik jeg nogle fine billeder af den i skyggen. Sol-billederne viser ikke lakken rigtigt. Den er bestemt mere holografisk.. og mere grøn. Det ene billede er vidst taget med blitz, Dét hvor holoen kan ses ret tydeligt.

Lakken kan fås på Norway Nails. Husk at bruge koden COEWLESS10 for at få 10% af prisen når I handler hos Norwaynails

1

2

3

4

5

3 Comments on “Emily De Molly – Land of Confusion

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: