Dance Legend – Amethyst

Jeg havde faktisk planlagt at lægge to indlæg på bloggen idag, men det er alligevel lidt overvældende, så jeg venter med det andet til i morgen. Det er ved at hobe sig op med billeder jeg ikke har fået vist, simpelthen fordi jeg er lidt for doven. Det er jo sommer, så jeg gider ikke bruge tiden foran computeren (well, det gør jeg alligevel, men jeg har bare ikke været i humør til at blogge)

Denne lak er en jeg købte for et godt stykke tid siden. Det er en tekstur-lak fra Dance Legend, fra deres linje Sahara Crystal. Denne købte jeg egentlig mest fordi den ser fantastisk ud med top coat.. men da jeg selv fik den prøvet.. ja, jeg er mere vild med den uden. Jeg er helt vild med tekstur-lakker. Jeg synes det er en fantastisk opfindelse.
Dette er i hvert fald min absolutte yndlings tekstur-lak jeg har prøvet. Den er simpelthen så smuk. Dog var den en smule tyk og lidt vanskelig at påføre, men hvad gør det, når lakken er så flot?

Jeg fik kun to billeder med top coat, et med blitz (som jeg uploader fordi det ser helt vildt fantastisk ud) og et andet uden for, som ikke er vildt godt, men giver en lille idé om hvordan lakken ser ud med top coat.

Jeg håber man kan få en idé om hvor meget denne neglelak skinner også uden top coat. Den er altså virkelig flot!

1

2

3

4

5

7 Comments on “Dance Legend – Amethyst

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: