Microbeads manicure + Featherbeautyshop GIVEAWAY! (LUKKET)

I dag har jeg min allerførste microbeads manicure at vise jer. Det i sig selv er lidt spændende.. Men for at gøre det lidt mere spændende, skal vi så ikke holde en lille giveaway!?
Kristina fra Featherbeautyshop (Tjek hendes Facebook HER) har været så sød at sponsorere lidt ting til en giveaway. Vinderen kan vælge 5 valgfrie ting fra siden. Det er da ikke helt ringe vel? 🙂
(Og ja, microbeads er det samme som caviar, men jeg er mere til at sige microbeads. Jeg vil ikke have problemer med Ciaté ;D)

Dette er et lidt langt indlæg.. men læs det alligevel.. Det er kun fair, når jeg nu har en giveaway til jer 😉

Jeg har fået tilsendt lidt ting til at vise på bloggen. Jeg har bla. fået noget glitter (Kan se brugt HER) og så har jeg fået nogle små flasker med microbeads.
Som sagt er dette første gang jeg har prøvet microbeads. Jeg har aldrig været super vild med trenden, da jeg ved, at det ikke holder særlig længe på neglene. Desuden synes jeg det har set mærkeligt ud på de billeder jeg har set, fordi folk ikke har gjort sig umage med at lægge det på. Sådan har jeg det bare. Nu er jeg også ret perfektionistisk, så jeg har, så godt jeg kunne, prøvet at lægge det så pænt på jeg kunne. Og jeg synes det blev rigtig fint. Jeg kan godt lide det som accent nail. Det ville være lidt for voldsomt som en hel manicure efter min mening!

Jeg har brugt en lilla neon Color Club neglelak som base (no name), og derefter lagt et lag top coat på ringefineren. Derefter har jeg drysset de små microbeads udover, og let presset med en finger oven på, for at få dem til at sidde bedre. De steder hvor der ikke kom beads på, gav jeg lidt ekstra top coat, og placerede en for en de små microbeads for at udfylde hullerne så godt jeg kunne.
Her har jeg ikke top coat på, simpelthen fordi det trækker lidt i farven på beads’ene, og det ser ikke godt ud. Desuden kan jeg bedre lide looket uden top coat, da man virkelig fornemmer 3D’en.

Dette er bestemt en “en-dags” eller en ”en-aftens” ting. Det er ikke noget der holder vildt længe, men det er super fedt hvis man skal til fest eller noget andet! Det er bestemt en cool forandring fra en almindelig ensfarvet manicure.
Disse microbeads er multifarvede, hvilket jeg synes er super fint! Det ligner krymmel! Man kan også få dem hvor de er samme farve. Microbeads’ene kommer i de sødeste små flasker (Se nederste billede)
Jeg kan desuden godt lide, at beads’ene har forskellige størrelser.

1

2

Her kan I se flaskerne. Tændstikken er for at vise størrelsen.
3

Her er nogle af de andre ting man kan så på siden:
4

Nu til giveaway’en . For at deltage skal du skrive hvad din yndlings negletrend er/har været. Var du helt vild med magnetiske negle, elsker du de nye ”liquid sand” lakker, eller kan du vildt godt lide caviar manicurer!?
Jeg vælger en tilfældig vinder på onsdag, så husk at tjekke bloggen dér, for at se om du har vundet!

69 Comments on “Microbeads manicure + Featherbeautyshop GIVEAWAY! (LUKKET)

 1. Det ser rigtig godt ud! De bedste microbeads negle jeg har set so far! 🙂

  Selv er jeg ret vild med gradient/ombre trenden. Jeg er vild med farver, og når de blandes og blendes på den måde, bliver mit neglehjerte meget glad! 😀

 2. Super lækker giveaway :-).
  Har egentlig aldrig været vild med nogle speciel ting og ikke rigtig haft nogle specielle negletrends ting – kun Nailart ;-).
  Men hvis det skal være noget, må det være liquid sand.

 3. Jeg har altid været helt vild med de selvlysende negle, synes at de er helt vildt smarte og festlige! 😀 ❤

 4. Jeg har været helt vildt med Galaxy trenden:) Jeg synes at det ser super godt ud og giver liv og fylde til ens negle:)

 5. Jeg er helt forelsket i croc effect fra berry m 🙂

  -Din microbead manicure er super flot! Elsker farverne.

  • Waauw!! Din mani ser fab ud! Sjældent har microbeads set så godt ud!

   Min personlige favorit er gradient trenden. Syntes det er super simpelt og hurtigt. Elsker at lave det på mig selv.

   Nu vi snakker om liquid sand/pixie dust/texture what so ever, så er jeg blevet rwt vild med denne trend også! Er vilde med dem fra opi. Må have de fine pasteller fra zoya også!

 6. Jeg elsker de nye liquid sand fra OPI, de er bare så flotte 😀
  Ellers elsker jeg bare alt som glimter, så glimmerneglelakker er også et hit hos mig 😉

 7. Jeg er vild med en upcomming negletrend! Det er en neglelak som ligner lædder fordi den har noget i der gør den mat og “bulet”

 8. Min ynglingstrend er det her velvet pulver så det ligner man har stof på neglene! Har dog ikke fundet nogen holdbare endnu 😦

 9. Jeg elsker lakker med glitter og/eller holo! Det glimter og glitrer hver gang man bevæger hånden bare en lille smule:-)

 10. Det må nok være galaxy-negle, jeg er helt tosset med den udvikling som er ført med og alle de kreative indslag til designet. 🙂
  – Også tusind tak for en fin giveaway og en dejlig blog. ❤

 11. Jeg har ikke prøvet alle de forskellige negletrend, fordi jeg syntes det er så mange ting man skal købe. Men en af de bedste negletrend jeg har prøvet er “Plastik Wrap” fordi man kan få et helt specielt mønster hver gang.:)

 12. Jeg kan godt lide Gellack, fordi det ser superfedt ud og holder længe 🙂

 13. Flakies, flakies og flakies er uden tvivl min yndlings neglelaktrend!! Flakies klæder nærmest enhver lak og er så lette at arbejde med – både i forhold til at påføre, men også når lakken skal af igen.

  Flot mani i øvrigt!

 14. Min yndlingsnegletrend må være saran wrap metoden!

  Og for en fantastisk rosafarge fra Color Club, digget den (spesielt på neglene dine selvfølgelig, nesten alt ser bra ut på dine negler)

 15. Jeg er helt vild med KleanColors Chunky black over helt almindelig sort neglelak! Især Nfu oh udgaver er flotte 😀

 16. Jeg er vældig begejstret for den manicure man får ud af at bruge Opi Spottted over nogle fede gennemtrængende farver 🙂

 17. Liquid Sand 😀 Jeg er bare helt vild med den effekt det giver – det er SÅ fedt 😀

  – Mette

 18. Jeg er kæmpe fan af stamping fordi der er uendelig mange muligheder med det! 😀 og det er idiot sikkert så langt de fleste kan finde ud af at gøre det – og det er jo også et plus

 19. Jeg har altid været vild med at man lægger en fed lak ringe fingerneglen og her efter lægger en mere nedtonet lak på de resterende negle 🙂

 20. Det ser rigtig godt ud. Stamping er min yndlings-negle-trend. Ville bare ønske jeg var lidt bedre til det 🙂 Må jo få øvet mig.

 21. Må nu indrømme, at flakies har en særlig plads i mit hjerte. Jeg plejer at lægge dem over sort for et råt udtryk, hvilket især ser fedt ud med en mat topcoat over. 🙂

 22. Virkeligt smukt! Jeg er helt vild med den “ciaté” trend, men også trenden med en omvendt manicure, hvis man kan sige det sådan:-) Altså hvor man maler den lille halvmåne i en anden farve nederst, som jeg mener, man så hos Chanel. Elsker alt med negle og vil derfor ikke gå glip af en konkurrence som denne<3

 23. Jeg elsker, elsker, elsker virkelig den lilla lak fra liquid sand kollektionen “cant let go” det er jo nok noget nær en af de smukkeste lakker jeg nogensinde har set! Generelt synes jeg meget godt om liquid sand lakkerne, men cant let go er jo fantastisk, både i flasken og på neglene!!! Ud over dem så elsker jeg matte negle, det ser jo alt for fedt ud! Især over glimmer lakker! Det matte look bliver jeg aldrig træt af! 🙂

 24. I haven’t had a chance to try out many of the big trends, but one thing I will never get tired of is glitter. I especially love loose glitter and “glequins” (as called by Sam from The Nailasaurus)

 25. Tak for kigget på dine smukt manicure’ede negle 🙂 Jeg er helt enig med dig i, at det ville blive for vildt eller overdrevet med caviar på alle neglene, men på én negl som her ser det ok ud – jeg er ikke den størte fan af det, men skønt at se det lavet flot!

  Min egen yndlings-trend er magnetisk lak. Er vild med det og må helt sikkert se at få fingre i nogle flere 🙂

 26. Jeg må helt klart sige stamping. Det er en super let måde at få neglene til at ligne en million og det kan kombineres med mange andre teknikker.

 27. Jeg er blevet helt vild med nitter til neglene! 😀 synes det ser så fedt ud! … jeg er normalt lidt bange for at give mit tøj en lidt for rå stil, så derfor synes jeg det er fedt at jeg kan give mine nogle et råt og rockagtigt look 🙂

 28. Magnetiske lakker er lige noget for mig! Synes det er er så sejt at lakken ændre sig pga magentiske kræfter! Ihhh jeg elsker det!
  – Din caviar manicure er virkelig flot! Nok en af de pæneste jeg har set, som du selv siger er der ikke mange der er gode til at lægge det 🙂

 29. Wauw, det gik da meget godt XD

  Er selv helt pjattet med graduering! Det er simpelt, pænt og tager ikke alt for lang tid:-)

 30. Kan huske jeg var helt vild med crakle-effect trenden da det var på sit højeste, men nu synes jeg ikke specielt om det mere 🙂 Tiol gengæld er jeg HELT vild med galaxy-nails, og selvom de tager lang tid, er de det hver! 😀

 31. Jeg elsker caviar nails! 🙂
  Men igen det skal ikke være for meget og man skal kunne lægge det ordenligt! 🙂

 32. Uha, jeg tror faktisk mest jeg er til stamping.. Eller glimmer, eller folie.. Haha! Ej, jeg synes der er SÅ mange fede negletrends, og jeg har svært ved at vælge én der er min favorit – men jeg kunne SÅ godt tænke mig at prøve microbeads!

 33. I still love flakies, and am entering the stamping world. But right now I’m into any polish that changes color, especially holographic nail polish. I would love to get my hands on a holographic or multichrome that also is magnetic.

 34. Simpelthen fantastisk 🙂

  Min favorit er og bliver plastic wrap. Neglene bliver helt unikke 😀

 35. Super flot lagt!!

  Er helt vild med alt med glimmer ! Og derfor er liquid sand altså fantastisk.
  Hvis man er lidt træt af den/det sandede fornemmelse/look skal der bare nok topcoat på. Nogle vil måske mene at jeg så bare skulle have købt en “normal” glitter neglelak …men Nej

 36. My fav nail trend right now is matte! I just recently bought a matte top coat on sale and am putting it over everything!! However after seeing your post today I really want to try a microbead mani – it looks amazing! Thanks for the giveaway 🙂

 37. Jeg er faktisk blevet helt tosset med transfer-folie trenden! Det kræver godt nok lidt finesse og holder bestemt ikke evigt.. Men derudover ser det virkelig cool ud, man får nogle fede designs og neglene bliver blanke som et spejl!
  Derudover er jeg også lidt hooked på full size Water decals, som er lidt samme princip.. Og der kan man også få nogle fede designs! Hvis i ikke har prøvet det, burde i helt klart gøre det! 😀

 38. Jeg elsker stamping! Det blir jeg aldrig træt af, da der er så mange muligheder og da det er nemt. Jeg har ikke oceaner af tid, desværre.

 39. Super flot mani, du har fået lavet. Min yndlings “trend” må være “Jelly Sandwich”, jeg synes det ser fedt ud med glimmer i mellem lagene 🙂 Og tak for en lækker giveaway 🙂

 40. Har selv prøvet de forskelligfarvede “caviar” og synes det giver en super fed 3D-effekt 🙂 Men min yndlingstrend er helt klart gradient 😀 synes dog at flocking powder har været super nice her til vinter med sne og hygge, og så med en lækker striktrøje der matcher farven på ens flocking powder 🙂

 41. I hope the giveaway is open at least to Europe, ‘cause I’m from Germany. If not, just delete my comment 🙂

  I really like Stamping in combination with loose glitter. And the watermarbling technique is also great – I’d do it a lot more often if it wasn’t so messy 😀

 42. Jeg er tosset med jelly sandwich effekten. Elsker at glimmeret ser ud som om det flyder midt i lakken. Mums!

 43. Jeg er helt vild med gradient og glitter(hvis man kan sige at det er en trend?:-D)

  Jeg elsker virkelig hvordan farverne blender sig ind i hinanden i en gradient. Lidt ligesom smokey eyes. Glitter har jeg altid elsket, as simple as that. 😀

 44. When it comes to nail-trends I’d have to say that my favourite is holographic nail polishes. They are like a complete nail art, in just one bottle! And you can always find the gold in the end of the rainbow! 😉

 45. Wow elsker denne manicure! Personligt ville jeg aldrig selv lave det for jeg tror ikke de ville kunne holde sig i min travle hverdag, men det er virkelig fedt at du laver det og er så god til det!

  Jeg er nok selv mest til helt enkelte ensfarvede negle med lidt flot mønster fra konad…og så elsker jeg forresten glitternegle!

 46. Jeg er blevet helt vild med at watermarble, det er super svært synes jeg. Men det er det hele værd, når man får en fed mani der ser ud som om det var super nemt at lave. Desuden elsker jeg hvordan man bare kan gå amok med forskellige farvekombinationer, og få mønstre man ellers ikke kunne lave. 🙂
  Super flot microbead mani! Du har ret: det ser meget pænere ud, hvis man bruger microbeads med forskellige farver. 🙂

 47. Jeg er vildt med alle slags holografiske lakker. Kan slet ikke lade være med at se på mine negle når jeg har det på 🙂

 48. It’s hard to choose a favourite, but I think it would be the galaxy one(which I am still unable to achieve) and water marbling. Oh dear, that’s two.. ><
  Caviar nails are really cute! Loved your nails ^^

 49. Super fede negle!!
  Igennem tiden har jeg været helt in love med matte lakker:D
  Især hvis man laver hele neglen sort, og så spidsen mat sort som en manicure!!
  Desuden er jeg også ret vild med watermarble:)

 50. Jeg er helt vild med accent nail trenden. Det er nok den nemmeste måde at peppe end kedelig ensfarvet manicure op. Bare to forskellige neglelakker og bum, så ser det ud som om man har brugt masser af tid på en fed manicure.

 51. Jeg er pt helt vild med velvet-looket, meeen de magnetiske lakker bliver skam stadig brugt 😉

 52. Du laver jo så mange smukke, fantastiske design, men det jeg har forelsket mig mest i er dit NOTD Aztec stripe tape design. Det er simpelt hen så flot og klassisk. Farverne er lige mig 🙂 ..

 53. Super giveaway!

  Jeg er helt vild med stamping. Simpelt og kreativt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: