NOTD – Apples

Hej!

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg føler jeg er inde i en lidt dårlig negleperiode. Jeg er ikke alt for tilfreds med de ting jeg får lavet. Når jeg ser billederne på bloggen synes jeg det er helt okay, men det er ikke fordi jeg synes jeg er viiildt god til at lave negle i øjeblikket. Desuden skal jeg også begynde at skifte lidt mellem farverne på mine manicurer. Min søster er ved at få spat over disse lyserøde/orange manicurer jeg har postet på det det seneste. Jeg skal nok lave noget andet snart!

Anyways, i går besluttede jeg mig for at lave en fuld æble-manicure. Da jeg lavede mit New York Design, var jeg så glad for lillefingeren med æblet, og jeg har gerne ville lave en hel æble-manicure. Så det har jeg gjort!
Jeg ville gerne lægge dette indlæg under kategorien Fail Nails, for hold da op, de var fail (før jeg lavede dem om). Jeg lærte på den hårde måde, at det ikke er smart at male en rød base og så tage hvid på. Top coaten gjorde det helt orange. Så det blev lavet om.. Og selvfølgelig blev æblerne ikke nær så pæne som første gang, men sådan et det. Jeg er ret glad for denne æble-manicure!

Den nude base er OPI Samoan Sand. Resten er lavet med akrylmaling

Reklamer

6 Comments on “NOTD – Apples

  1. Jeg synes de er søde. De minder mig om dine appelsin negle som du lavede til din frugt serie!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: