#2 Bright Lights, Big City – New York

Hej igen! I dag vil jeg vise jer endnu et design i mit Bright lights, big city tema, og denne gang har jeg lavet NEW YORK!

I går sad jeg på mit værelse, med åbent vindue (det regnede udenfor, super hyggeligt!), god musik, og omgivet af en masse neglelak og akrylmaling. Det er det jeg siger; det er en af de bedste måder for mig at slappe af på, sådan at sidde med en lille pensel i hånden, og sidde og nørkle med maling. Det er simpelthen det dejligste.

Nå, men i går sad jeg så og lavede New York negle, og hyggede mig gevaldigt med det. Til dette design har jeg lavet to amerikanske flag, et æble (The Big Apple), højhuse og Twin Towers memorial lys og en burger. Egentlig er jeg ikke så vild med negle som har så mange forskellige farver, og slet ikke passer sammen, men til sådan et design her, er man jo ligesom nødt til at gøre det sådan.
Og jeg er okay tilfreds med resultatet. Jeg kan godt lide hver negl hver især, og jeg tror faktisk, at jeg vil lave en hel æble-manicure, for jeg er ret vild med lillefingeren ;D

Jeg har brugt Essie Lacquered up og Essie Aruba Blue (<3) til flagene, Deborah Lippmann Naked til lillefingeren, random sort lak, Depend 260 på pegefingeren, og resten er lavet med akrylmaling!

9 Comments on “#2 Bright Lights, Big City – New York

  1. Super flot!

    På et tidspunkt må du gerne, hvis du har lyst, lave en tutorial til et eller andet design, det kunne være fedt!

  2. Jeg er stor beundrer af dine designs, jeg har også lige set London designet. Det’ for vildt!
    Hvor lang tid bruger du egentligt på at fremstille f.eks. dette?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: