Matas Haul!

Jeg ved det, mine indlæg kommer med lange mellemrum i øjeblikket, men I ved hvorfor. Jeg planlægger at lave nogle andre indlæg. Jeg vil lave et kollektions-indlæg, om de neglelakker jeg har, og så finder jeg nok på noget andet.
I dag vil jeg gerne vise de ting jeg købte i Matas i dag. Jeg vidste, at de havde nogle gode tilbud, som jeg lige måtte benytte mig af. Desuden havde jeg nogle matas-kort med en del penge på.

Jeg købte kun en neglelak, en Gosh neglelak (alt Gosh er ellers på tilbud, 40% på alt) , men for at dette indlæg ikke skal være for kedelig, viser jeg også de andre ting jeg købte, nemlig Rimmel Glam eyes mascara (som jeg elsker!) og den nye Rimmel Wake me up foundation. Jeg har lige prøvet den, og den er ret god. Dog er jeg ikke vild med det shimmer der er i.

Neglelakken jeg har købt hedder Forest Floor, og det er nu den første “rigtige” grønne lak jeg ejer. Ret vildt egentlig.

Ærlig talt ved jeg ikke, hvad I får ud af dette indlæg, men om ikke andet.. er det så ikke rart at der i det mindste kommer et indlæg? 😀

2 Comments on “Matas Haul!

  1. Personligt elsker jeg, at dine indlæg altid er af så høj kvalitet (for det er de virkelig!) – og det synes jeg bestemt, du skal holde fast i. Hellere få og gode end mange og overfladiske 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: