12 Days of Christmas – #1 Julemærke 1954

Hej!

Så begynder jeg et lille juletema, 12 Days of Christmas (ligesom dén der sang). Dvs. jeg vil lave 12 juledesigns i løbet at december (og så lige et nu). Det er i hvert fald planen, og jeg håber, at jeg kan holde mig fadt i den.

Det første juledesign er inspireret af en julekugle(og en dåse) som vi har herhjemme, med et julemærkemotiv fra 1954. Det er simpelthen noget af det sødeste, og jeg havde sådan lyst til at lave et design med det!
Først har jeg lagt en lyseblå base med OPI what’s with the cattitude. Så har jeg lavet designet med akrylmaling og min lille pensel. Jeg er blevet ret godt tilfreds med det, selvom deres ben er lidt skæve, men det er jo ikke noget man ligger så meget mærke til.
Jeg undskylder at billeder ikke er tip top, men endnu engang kom jeg for sent ud for at tage billeder, så der var ikke meget lys da jeg kom ud. Jeg vil prøve at tage nogle billeder tirsdag, hvis neglene ikke er blevet for grimme til den tid ;D. Og jeg undskylder de tørre neglebånd, dette var før creme!

Seriøst nogle af de sødeste julemærker der er lavet, efter min mening. Så kære!

Reklamer

6 Comments on “12 Days of Christmas – #1 Julemærke 1954

  1. Yay, jeg elsker jul, jeg glæder mig allerede til dine andre jule designs, jeg er sikker på, at de bliver lige så flotte som denne her 🙂

  2. OMG et fedt tema! Og sikke et vidunderligt, julet dog stadig et-nyt-twist-på-jule-negle design du lægger ud med! 😀 Vildt imponerende.

    • Tak!
      Jeg ville gerne prøve noget lidt anderledes til jul, og jeg blev bare så inspireret af det julemærke dér! 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: