12PP update, lakker købt

HEY HOMIES!

Jeg overvejede at lave en NOTD post i dag, for jeg har lige taget en ny neglelak på, men billederne er ikke blevet gode pga. lyset. Så det må blive imorgen. Så i stedet vil jeg da lige vise de neglelakker jeg har fået købt her i år 2011 ind til videre. Det er alle mine nye lakker, plus Gosh Holo’en som jeg købte i januar.. så den er ikke så ny mere :D.

OG, en anden ting. Tjek lige farverne på de lakker. Er der ikke et eller andet galt her!? Det er forår, going towards sommer, og jeg har ikke købt nogen farvestrålende lakker. WTF! Det er jo gået helt galt i planen. Disse er mere efterår/vinter lakker.. Eij.. Oh så har jeg endda en masse “sommer” lakker som jeg rigtig gerne vil have, men jeg skal jo også tænke på min 12 polish plan. Vi er jo kun i den 3. måned, og jeg har købt fem neglelakker allerede. Så sommer lakker må altså vente lidt (selvom jeg er blevet sååå vild med de dér sorbet-lakker fra OPI’s Texas kollektion. wow. De er seriøst lækre.)
Nå, men sådan er det jo. Men jeg er glad for mine køb. I morgen viser jeg jer Naked, endnu en Deborah Lippmann lak.

SomI k an se, har jeg købt DL “Today was a fairytale”. OMG, floooot neglelak. Og, så er sangen en af mine yndlings (Jeg er stor Taylor Swift fan :D)

BTW guys, så fik jeg resten af mine neglelakker i går, og derfor er Pelican Grey (jeg kom først til at skrive Pelican Gary. Sorry, jeg er vidst træt nu..) også med på billedet. Den er bare virkelig flot. Og den eneste grå lak i min samling :O.
Bad news though, en af lakkerne til konkurrencen/giveawayen var ikke med, da den, åbenbart, var out of stock, (det var den ellers ikke da jeg bestilte) så i stedet for fire lakker, er der kun tre. Men de er virkelig flotte, og jeg er så misundelig på den person der vinder dem. De er for lækre! :D. Så I kan godt glæde jer. Info kommer i weekende, so be ready.

Og nu må jeg vidst hellere krybe til køjs, før jeg går helt i selvsving!

Reklamer

8 Comments on “12PP update, lakker købt

  1. Super lækre ting! Hvor køber du Deborah Lippmann henne uden det bliver for dyrt? 🙂
    xoxo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: